Home
Pélog Lima
Pélog Nem
Pélog Barang
Sléndro Nem
Sléndro Sanga
Sléndro Manyura
Alphabetical
Search Balungan

Gendhing Laras Sléndro Pathet Nem

Gendhing Bonang
Gendhing
Ladrang
Ketawang
Ayak-ayakan, Srepegan, Sampak

Gendhing Bonang
Top
1 Gendhing bonang Imawinénda kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
2 Gendhing bonang Imawinénda kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
3 Gendhing bonang Laya kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
4 Gendhing bonang Pujangga Gandrung kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
5 Gendhing bonang Pujangga Gandrung kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
6 Gendhing bonang Sekar Tawang kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Saptodipuro)
7 Gendhing bonang Sekaring Tawang kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Saptodipuro)
8 Gendhing bonang Sidamukti kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
9 Gendhing bonang Sidamukti kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
10 Gendhing bonang Somantara kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
11 Gendhing bonang Somantara kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem

Gendhing
Top
1 Gendhing Alas Simpang kethuk 2 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem
2 Gendhing Babat kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
3 Gendhing Babat kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
4 Gendhing Babat kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
5 Gendhing Dhandhun kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [GP]
6 Gendhing Dhandhun kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
7 Gendhing Dhandhun kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
8 Gendhing Dhandhun kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
9 Gendhing Érang-Érang kethuk 2 kerep minggah ladrang Érang-Érang, laras sléndro pathet nem [GP]
10 Gendhing Érang-Érang kethuk 2 kerep minggah ladrang Érang-Érang, laras sléndro pathet nem [JM]
11 Gendhing Érang-Érang kethuk 2 kerep minggah ladrang Érang-Érang, laras sléndro pathet nem
12 Gendhing Gantalwedhar kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [GP]
13 Gendhing Gantalwedhar kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
14 Gendhing Gantalwedhar kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Inggahipun manawi angsal 1 gongan mawi pancèr 5) [MW]
15 Gendhing Gantalwedhar kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
16 Gendhing Gantalwedhar kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Inggahipun manawi angsal 1 gongan mawi pancèr 5)
17 Gendhing Gendhu kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [GP]
18 Gendhing Gendhu kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [MW]
19 Gendhing Gendhu kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
20 Gendhing Gendhu kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WWG]
21 Gendhing Gendhu kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
22 Gendhing Glondhong Pring kethuk 2 kerep minggah ladrang Pring Sedapur (Gudhasih), laras sléndro pathet nem [JM]
23 Gendhing Glondhong Pring kethuk 2 kerep minggah ladrang Pring Sedapur (Gudhasih), laras sléndro pathet nem [WWG]
24 Gendhing Glondhong Pring kethuk 2 kerep minggah ladrang Gudhasih, laras sléndro pathet nem
25 Gendhing Godheg kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
26 Gendhing Godheg kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
27 Gendhing Gondrong Pangasih kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
28 Gendhing Guntur kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
29 Gendhing Guntur kethuk 2 kerep minggah Majemuk kethuk 4, laras sléndro pathet nem
30 Gendhing Guntur kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
31 Gendhing Jamba kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
32 Gendhing Jamba kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
33 Gendhing Jenjem kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
34 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem [GP]
35 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem [JM]
36 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem [PP]
37 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem [MW]
38 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem [PA]
39 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem
40 Ketawang gendhing Kabor kethuk 2 kerep minggah ladrang Krawitan, laras sléndro pathet nem
41 Gendhing Kaduk Manis kethuk 2 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
42 Gendhing Kaduk Manis kethuk 2 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
43 Gendhing Kagok Jakarta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
44 Gendhing Kanyut kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
45 Gendhing Kanyut kethuk 4 kerep minggah 8 kalajengaken ladrang Peksi Kuwung, laras sléndro pathet nem
46 Gendhing Kanyut kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
47 Gendhing Kedhaton Bentar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem (gendhing gendèr) [JM]
48 Gendhing Kedhaton Bentar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem (gendhing gendèr) [PA]
49 Gendhing Kedhaton Bentar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem (gendhing gendèr) [WWG]
50 Gendhing Kedhaton Bentar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem (gendhing gendèr)
51 Gendhing Kembang Tiba kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
52 Gendhing Kembang Tiba kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
53 Gendhing Kembang Tiba kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
54 Gendhing Kepranan kethuk 2 kerep minggah ladrang Sengsem, laras sléndro pathet nem (Harjito/Nartosabdho)
55 Gendhing Kocak kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
56 Gendhing Kocak kethuk 4 kerep minggah ladrang Diradameta, laras sléndro pathet nem
57 Gendhing Kocak kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
58 Ketawang gendhing Krawitan kethuk 4 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem [GP]
59 Ketawang gendhing Krawitan kethuk 4 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem [JM]
60 Ketawang gendhing Krawitan kethuk 4 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem [PA]
61 Ketawang gendhing Krawitan kethuk 4 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem [WWG]
62 Ketawang gendhing Krawitan kethuk 4 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem
63 Ketawang gendhing Krawitan Cilik kethuk 2 kerep minggah ladrangan, laras sléndro pathet nem (Martopangrawit)
64 Gendhing Lana kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem[JM]
65 Gendhing Lana kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
66 Gendhing Lana kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
67 Gendhing Lana Gendhing kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
68 Gendhing Lana Gendhing kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [PA]
69 Gendhing Lana Gendhing kethuk 4 kerep minggah 8 kalajengaken ladrang Sobrang, laras sléndro pathet nem
70 Gendhing Lana Gendhing kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
71 Gendhing Laras Tawang kethuk 4 kerep minggah ladrang Roning Tawang, laras sléndro pathet nem [GP]
72 Gendhing Laras Tawang kethuk 4 kerep minggah ladrang Roning Tawang, laras sléndro pathet nem [JM]
73 Gendhing Laras Tawang kethuk 4 kerep minggah ladrang Roning Tawang, laras sléndro pathet nem
74 Gendhing Larasati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [GP]
75 Gendhing Larasati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
76 Gendhing Larasati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
77 Gendhing Larasati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [RRI]
78 Gendhing Larasati kethuk 2 kerep minggah ladrang Mangu, laras sléndro pathet nem
79 Gendhing Larasati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
80 Gendhing Lebu Kasilir kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
81 Gendhing Lempar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
82 Gendhing Leng-Leng kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Greget, laras sléndro pathet nem (Sukamso Rinipto)
83 Gendhing Lobaningrat kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [GP]
84 Gendhing Lobaningrat kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
85 Gendhing Lobaningrat kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
86 Gendhing Lobaningrat kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
87 Gendhing Lokananta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [GP]
88 Gendhing Lokananta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
89 Gendhing Lokananta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
90 Gendhing Lokananta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
91 Gendhing Lonthang kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
92 Gendhing Lonthang kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (lampahipun kados gd Lambangsari)
93 Gendhing Lungkèh kethuk 4 awis minggah Randamaya kethuk 8, laras sléndro pathet nem [JM]
94 Gendhing Lungkèh kethuk 4 awis minggah Randamaya kethuk 8, laras sléndro pathet nem
95 Gendhing Majemuk kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [GP]
96 Gendhing Majemuk kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
97 Gendhing Majemuk kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
98 Gendhing Majemuk kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WWG]
99 Gendhing Majemuk Kébar kethuk 2 kerep minggah ladrang Gonjing Miring, laras sléndro pathet nem [ws]
100 Gendhing Majemuk Kébar kethuk 2 kerep minggah ladrang Gonjing Miring, laras sléndro pathet nem
101 Gendhing Majemuk kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
102 Gendhing Mandulpati kethuk 2 kerep minggah ladrang Gajahendra, laras sléndro pathet nem [GP]
103 Gendhing Mandulpati kethuk 2 kerep minggah ladrang Gajahendra, laras sléndro pathet nem [JM]
104 Gendhing Mandulpati kethuk 2 kerep minggah ladrang Gajahendra, laras sléndro pathet nem [MW]
105 Gendhing Mandulpati kethuk 2 kerep minggah ladrang Agun-Agun, laras sléndro pathet nem [PA]
106 Gendhing Mandulpati kethuk 2 kerep minggah ladrang Gajahendra, laras sléndro pathet nem [WWG]
107 Gendhing Mandulpati kethuk 2 kerep minggah ladrang Gajahendra, laras sléndro pathet nem
108 Gendhing Manglung kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Harjito)
109 Ketawang gendhing Manuhara kethuk 2 kerep minggah ladrang Gula Drawa, laras sléndro pathet nem [WP]
110 Gendhing Marasanja kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [GP]
111 Gendhing Marasanja kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
112 Gendhing Marasanja kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
113 Gendhing Marasanja kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
114 Gendhing Maskumambang kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [GP]
115 Gendhing Maskumambang kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
116 Gendhing Maskumambang kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
117 Gendhing Maskumambang kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem
118 Gendhing Mégamendhung kethuk 4 kerep minggah ladrang Remeng, laras sléndro pathet nem [JM]
119 Gendhing Mégamendhung kethuk 4 kerep minggah ladrang Remeng, laras sléndro pathet nem [PA]
120 Gendhing Mégamendhung kethuk 4 kerep minggah ladrang Remeng, laras sléndro pathet nem
121 Gendhing Mégamendhung kethuk 4 kerep minggah ladrang Remeng, laras sléndro pathet nem [WWG]
122 Gendhing Menggah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
123 Gendhing Menggah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
124 Gendhing Menyanséta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
125 Gendhing Menyanséta kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
126 Gendhing Mongkok Dhélik kethuk 4 awis minggah Randhamaya kethuk 8, laras sléndro pathet nem [JM]
127 Gendhing Mongkok Dhélik kethuk 4 awis minggah Randhamaya kethuk 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
128 Gendhing Mongkok Dhélik kethuk 4 awis minggah Randhamaya kethuk 8, laras sléndro pathet nem
129 Gendhing Mongkok Madya kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
130 Gendhing Mulur kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Harjito)
131 Gendhing Panemah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Harjito)
132 Gendhing Parinom kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
133 Gendhing Parinom kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
134 Gendhing Parinom kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
135 Gendhing Peksibayan kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
136 Gendhing Peksibayan kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
137 Gendhing Peksibayan kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
138 Gendhing Prihatin kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
139 Gendhing Prihatin kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
140 Gendhing Prihatin kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WWG]
141 Gendhing Prihatin kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
142 Gendhing Pujangga kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
143 Gendhing Pujangga kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
144 Gendhing Pusparaga kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
145 Gendhing Puspawedhar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [GP]
146 Gendhing Puspawedhar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
147 Gendhing Puspawedhar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
148 Gendhing Puspawedhar kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
149 Gendhing Rajasa kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Harjito)
150 Gendhing Raranangis kethuk 2 kerep minggah ladrang Weling-Weling, laras sléndro pathet nem [GP]
151 Gendhing Raranangis kethuk 2 kerep minggah ladrang Weling-Weling, laras sléndro pathet nem [JM]
152 Gendhing Raranangis kethuk 2 kerep minggah ladrang Weing-Weling, laras sléndro pathet nem [PA]
153 Gendhing Raranangis kethuk 2 kerep minggah ladrang Weling-Weling, laras sléndro pathet nem [WWG]
154 Gendhing Raranangis kethuk 2 kerep minggah ladrang Weling-Weling, laras sléndro pathet nem
155 Gendhing Rèndèh kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
156 Gendhing Rèndèh kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
157 Gendhing Rindhik kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
158 Gendhing Semukirang kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
159 Gendhing Semukirang kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
160 Gendhing Sènggreng kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [JM]
161 Gendhing Sènggreng kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
162 Gendhing Sengkud kethuk 4 awis minggah 8, laras sléndro pathet nem (Arifin Nugroho)
163 Gendhing Sepet Madu kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Respati, laras sléndro pathet nem (Prabuwinata)
164 Gendhing Sidawayah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [GP]
165 Gendhing Sidawayah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [JM]
166 Gendhing Sidawayah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem [WWG]
167 Gendhing Sidawayah kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
168 Gendhing Sotyaningrat kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
169 Gendhing Sri Kusuma kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
170 Gendhing Sukma Ngambara kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
171 Gendhing Sulastri kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
172 Gendhing Sumarah kethuk 4 kerep minggah 8 kalajengaken ladrang Téja Asih, laras sléndro pathet nem (Suyadi Téjapangrawit - 15 Juni 2004)
173 Gendhing Titimurti kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
174 Gendhing Titipati kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Peksi Kuwung, laras sléndro pathet nem
175 Gendhing Titipati kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Siyem, laras sléndro pathet nem
176 Gendhing Titipati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
177 Gendhing Titipati kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem (inggah irama dados)
178 Gendhing Titisari kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
179 Gendhing Tunggulsari kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [WP]
180 Gendhing Tunjung Karoban kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem
181 Gendhing Turirawa kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
182 Gendhing Turirawa kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Peksi Kuwung, laras sléndro pathet nem
183 Gendhing Turirawa kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
184 Gendhing Udan Arum kethuk 4 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
185 Gendhing Udan Asih kethuk 4 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
186 Gendhing Udan Mas kethuk 4 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
187 Gendhing Udan Soré kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem [PA]
188 Gendhing Udan Soré kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Peksi Kuwung, laras sléndro pathet nem
189 Gendhing Udan Soré kethuk 2 kerep minggah 4, laras sléndro pathet nem
190 Gendhing Wasi kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Pulasta, laras sléndro pathet nem (Soewito Radyo)
191 Gendhing Wastra kethuk 2 kerep minggah 4 kalajengaken ladrang Téja Asih, laras sléndro pathet nem (Suyadi Téjapangrawit - 25 Mei 1999)
192 Gendhing Wiwéka kethuk 4 kerep minggah 8, laras sléndro pathet nem (Harjito)

Ladrang
Top
1 Ladrang Alas Kobong, laras sléndro pathet nem
2 Ladrang Bedhat, laras sléndro pathet nem
3 Ladrang Binar, laras sléndro pathet nem (Suyadi Téjapangrawit 15 Juni 2008)
4 Ladrang Diradameta, laras sléndro pathet nem
5 Ladrang Érang-Érang, laras sléndro pathet nem
6 Ladrang Gayung, laras sléndro pathet nem (Suyadi Téjapangrawit - 20 Mei 2006)
7 Ladrang Gendir, laras sléndro pathet nem
8 Ladrang Jong Layar, laras sléndro pathet nem
9 Ladrang Kandha, laras sléndro pathet nem
10 Ladrang Kapilaya, laras sléndro pathet nem
11 Ladrang Kembang Gadhung Ngayangan, laras sléndro pathet nem
12 Ladrang Liwung, laras sléndro pathet nem [PA]
13 Ladrang Liwung, laras sléndro pathet nem
14 Ladrang Lung Gadhung Pèl, laras sléndro pathet nem
15 Ladrang Mangu, laras sléndro pathet nem (Manis gong 2 ageng)
16 Ladrang Medhang Miring, laras sléndro pathet nem
17 Ladrang Moncèr Alus, laras sléndro pathet nem
18 Ladrang Peksi Kuwung, laras sléndro pathet nem
19 Ladrang Plupuh, laras sléndro pathet nem
20 Ladrang Rangsang, laras sléndro pathet nem
21 Ladrang Remeng, laras sléndro pathet nem
22 Ladrang Respati, laras sléndro pathet nem (Prabuwinata)
23 Ladrang Rongèh, laras sléndro pathet nem (Harjito)
24 Ladrang Salatun, laras sléndro pathet nem
25 Ladrang Sengsem, laras sléndro pathet nem (Nartosabdho)
26 Ladrang Siyem, laras sléndro pathet nem (Wirapradangga)
27 Ladrang Siyem, laras sléndro pathet nem (Wirapradangga) [MW]
28 Ladrang Sobah, laras sléndro pathet nem
29 Ladrang Sobrang, laras sléndro pathet nem
30 Ladrang Téjamaya, laras sléndro pathet nem [GP]

Ketawang
Top
1 Ketawang Pedaringan Kebak, laras sléndro pathet nem (gendhing gendèr)
2 Ketawang Sengsem, laras sléndro pathet nem (Sukamso Rinipto)
3 Ketawang Swédakara, laras sléndro pathet nem (Wasitodiningrat)

Ayak-ayakan, Srepegan, Sampak
Top
1 Ayak-Ayakan Nem, laras sléndro pathet nem
2 Ayak-Ayakan Anjang Mas, laras sléndro pathet nem
3 Ayak-Ayakan Tlutur, laras sléndro pathet nem
4 Sampak Nem, laras sléndro pathet nem
5 Srepegan Nem, laras sléndro pathet nem
6 Srepegan Dhandhanggula, laras sléndro pathet nem
7 Srepegan Gambuh, laras sléndro pathet nem
8 Srepegan Lasem (Mataraman), laras sléndro pathet nem
9 Srepegan Pinjalan, laras sléndro pathet nem